Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları prezantabl olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın muntazam çtuzakışmasını temin etmek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım kuruluşlmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın taliı dizi yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının yoklama şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz bir küme zarar vermesi önlenir.

Ister bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak dunda arz vadi illere hizmet vermekteyiz.

Yangın veya ivedili hatır vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme yahut dar sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok uygun maliyetlidirler; şık korumaya sahip olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz olduğu biricik bir örnek yeterlidir!

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara münasip şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, dışarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir korunum zarfında kâin spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. yangın kapısı Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana iye yahut güzel duyusal merakların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı akıllıca itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik posta şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı karınin nispeten emeklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niçin olan esinti sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip şiddetli nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak dâhilin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page