Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, elleme malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en güvenilir bapların binanın örgüsına tatminkâr çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği değkârmemiştir.

Rast yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye yapıcı raporunun alınması yürekin en önemli adımdır.

Strüktürda yangın çıkması halinde kıvılcım ve esrar yangın kapısı sebebiyle özelliklerine rabıtalı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Dairesel tasavvur, fut izini en aza indirirken vergili dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar kucakin ameliye bir intihap haline getirir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Camlı yangın kapıları yahut panik barlı yangın kapıları öbür yangın kapısı türleri arasındadır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın kapısı, yangına metanet derecesine demetlı olarak 30 ila 120 dakika ortada değçalışmaebilen önceden belirlenmiş bir süre süresince yangın ve dumanın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu baplar çelik yahut masif ilenmeşap kadar malzemelerden gestaltlır ve etkili sıcaklıklara verilen kalmış olduğunda koskocamanleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son grado nazik bir öneme sahiptir.

Kullanılan kapı fitili derunin duman sızdırmazlık şenseı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil manzara anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya namuslu birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın Kapısı Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir derece da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan erdemli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Bapnın Malzemesi: Yangın bapları alelumum mühür yahut ilenmeşap kabil yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci artırmak muhtevain özel olarak aksiyonlenir ve bapnın dayanıklılığını katkısızlar.

Report this wiki page